Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Hur man förlänger livslängden för isolerande papper?

WE vet att i dennormala applikationsprocessen av en produkt kommer dess livslängd inte bara att påverka arbetsprocessen av relaterade projekt, men också påverka kostnaden för företag på detta område, vilket är mycket kritiskt. Därför är det mycket viktigt att effektivt utöka produktens livslängd. Följande kommer att introducera vissa åtgärder för att förlänga livslängden för isolerande papper.

(1) Placera inte det i direkt solljus. Vissa vänner vill ta ut det isolerande papperet och torka det eftersom det isolerande papperet har lagrats på ett ställe under lång tid. Generellt sett kan det utsättas för direkt solljus, vilket är skadligt för prestationsegenskaperna hos isolerande papper och har ingen fördel. Det måste torkas på en sval plats.

(2) Var uppmärksam på lagringsmiljön. Många vänner håller det i lageret under lång tid och ignorerar torrheten i luften och miljöens luftfuktighet. I allmänhet är ett mer lämpligt miljöförhållande att luftfuktigheten inte får överstiga 70%, helst cirka 25 grader.

(3) Var uppmärksam på produktens användningsgränsvärde. När den överstiger 160 grader kommer det sannolikt att deformeras, så det ärnödvändigt att uppmärksamma sin användningstemperatur.

(4) Var uppmärksam på underhåll. Underhåll är faktiskt skydd plus underhåll, vilket visar att underhåll också är mycket viktigt.

in för att effektivt utöka livslängden för isoleringsparter, är detnödvändigt att undvika direkt exponering, uppmärksamma lagringsmiljön och uppmärksamma Dagligt underhållsarbete. Dessutom, var uppmärksam på standardiserade operationer under användning, för att inte skada eller påverka dennormala användningseffekten.


\\n

Tidigare: Vet du vad som är egenskaperna h...

Nästa: Skillnaden i egenskaperna och fö...